2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW

kr. 159,00
Med NEUTRIK stik1 x XLR hunstik og 1 x XLR hanstik, balanceredeSkærmet støjsvagt OFC kabelmateriale, Ø 6,5 mm … læs mere her



Annonce

Beskrivelse

2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW fakta

  • Navn: 2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW
  • Kategori: XLR linie og mikrofon kabler
  • Fragt: Kr.
  • EAN:

2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW med prisgaranti

2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den populære kategori XLR linie og mikrofon kabler. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW i webshoppen BeKent.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fordele når du køber 2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW online

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2 meter Sort XLR AUDIOkabel – MECN-200/SW”

SKU: 4007754167078
Category:
Tags:

Med NEUTRIK stik1 x XLR hunstik og 1 x XLR hanstik, balanceredeSkærmet støjsvagt OFC kabelmateriale, Ø 6,5 mm